Сили ООС за добу відбили дев'ять атак рашистів та завдали ворогу значних втрат

Сили ООС за добу відбили дев'ять атак рашистів та завдали ворогу значних втрат

Укрінформ
На Донецькому та Луганському напрямках українські військові відбили 9 атак російських загарбників і завдали втрат ворогу в техніці та особовому складі.

Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Завдяки умілим діям та майстерності військовослужбовців угруповання Об’єднаних сил протягом поточної доби було успішно відбито 9 атак ворога. Наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема, українські захисники знищили 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки противника. Загальні втрати загарбників становили до 170 осіб”, - заявили у пресслужбі.

Повідомляється також, що підрозділи протиповітряної оборони збили три ворожі літаки та три безпілотні літальні апарати противника типу «Орлан-10».

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-