Репресії, зброя та погрози: Подоляк розповів, як поводяться загарбники на захоплених землях

Репресії, зброя та погрози: Подоляк розповів, як поводяться загарбники на захоплених землях

Укрінформ
Війська російської федерації не здобувають підтримку населення на захоплених територіях і застосовують зброю, репресії та погрози.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Твітері, передає Укрінформ.

"На захоплених та окупованих територіях військам РФ не вдається здобути підтримку населення, сформувати фейкові органи влади та записати пропагандистські ролики. Лише репресії, застосування зброї, погрози", - написав Подоляк.

За його словами, жителі українських міст, які тимчасово захоплені, виходять на масові протести. Радник керівника ОП додав, що Херсон вражає.

Як повідомлялося, на Херсонщині жителі регулярно проводять мирні акції протесту проти російського агресора, російські військові застосовують силу та зброю проти людей, є поранені та затримані. Також російські загарбники викрадають жителів області.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-