У російській верхівці чвари через провал плану «взяти Київ за три дні» – Данілов

У російській верхівці чвари через провал плану «взяти Київ за три дні» – Данілов

Укрінформ
У військово-політичному керівництві росії зараз напружена ситуація - там з'ясовують стосунки через плани взяти Київ за три дні, які провалились.

Як передає Укрінформ, про це поінформував секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

"Зараз триває з'ясування стосунків всередині військово-політичного керівництва російської федерації. Зараз там доволі напружена ситуація, всі доводять, що не вони винні в тому, що за три дні не взяли Київ... Зараз там звільнення частини генералів, а іншу частину наші Збройні Сили звільняють вантажем "200". На нас це ніяк не впливає" , - сказав Данілов.

Він додав, що російські війська будуть переформатовуватись, тому що їм не вдалося швидко захопити нашу країну, але це не значить, що загроза зникла і вони склали руки і підняли білий прапор.

"Ми чітко усвідомлюємо, що перемога буде за нами, бо люди світла завжди перемагають, а ми і є люди світла", - наголосив Данілов.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-