Застосування ядерної зброї поставить хрест на росії як на державі - Грузевич

Застосування ядерної зброї поставить хрест на росії як на державі - Грузевич

Укрінформ
Виключати можливість застосування хімічної, або ядерної зброї росією не можна, але ЗСУ виконуватимуть свою роботу в будь-яких умовах.

Про це під час брифінгу в Медіа Центрі Україна повідомив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич, передає Укрінформ.

«Росія пройшла точку неповернення. Вона зараз нагадує маленьку дитину, в якої є небезпечні речі і вона не знає, що з ними робити. Виключати можливість застосування росією ядерної або хімічної зброї неможливо. Чи готові вони самі до цього? Застосування ядерної зброї поставить хрест на росії як на державі взагалі. В цьому світі ядерна війна нікому не потрібна», - скзав Грузевич.

Він нагадав, що росіяни застосовували хімічну зброю в Сирії і говорили, що то не вони.

"Така можливість існує, і ми вживаємо заходів, аби виконувати завдання і в цих умовах", - додав заступник начальника штабу Сухопутних військ ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що панівна російська еліта намагається дистанціюватися від рішення про повномасштабне вторгнення росії в Україну й атаки на мирні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-