СБУ оприлюднила новий доказ участі російських строковиків у війні проти України

СБУ оприлюднила новий доказ участі російських строковиків у війні проти України

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила запис телефонної розмови з черговим підтвердженням того факту, що росія відправляє на війну в Україну строковиків.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомила у Телеграмі.

"Ось телефонна розмова російського загарбника, якого Кремль кинув на захоплення Миколаєва. А натомість його підрозділ вщент розбили українські захисники. "Все наши машины, нах*, осталось две машины, два танка… Колесная техника вся ушла… все снаряды… еда вся… Всё, просто ничего нету, нах*, 60% боевой готовности – минус", – розповідає один загарбник іншому", - йдеться у повідомленні СБУ.

З розмови зрозуміло, що це строковики, які бояться вилазити з окопів, не мають військової підготовки, не хочуть воювати та усвідомлюють, що Миколаїв їм не взяти.

Як зауважили в СБУ, "путінські "вояки" радять один одному тікати будь-якими способами: "Все в отказную, в первую машину и сразу съеб*ся, ты не тот боец, который это умеет делать. – Та мы тут все не те…".

"Та поки кулі не наздогнали, в окупантів ще є два шляхи: здатися в полон або забиратися геть з України. Тому що на цій землі живуть українці, і ми будемо захищатися до перемоги! Слава Україні!", - наголосили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 23 березня СБУ опублікувала аудіозаписи розмов загарбників, у яких вони, серед іншого, зізнаються, що війна в Україні перевершила за рівнем спротиву Сирію. Вони відверто ненавидять свою владу і розуміють, що ніхто не ставиться до них, як до людей.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-