Мінометники полку «Азов» знищили броньовик і три вантажівки ворога

Мінометники полку «Азов» знищили броньовик і три вантажівки ворога

Відео
Укрінформ
Бійці полку «Азов» у Маріуполі, який заблокований російськими загарбниками, продовжують нищити ворожу техніку - “мінус” іще 1 ББМ та 3 вантажівки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов», які боронять Маріуполь.

«Мінометники полку Азов продовжують знищувати ворогів. Захисники Маріуполя прицільним пострілом з міномета вивели з ладу 1 ББМ та 3 вантажівки окупантів. На відміну від росіян, які знищують українські міста вщент, наші мінометники б’ють прицільно, не знищуючи при цьому житлову інфраструктуру», - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося раніше, російські війська спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За даними заступника командира полку «Азов», у Маріуполі бомби російських загарбників падають кожні десять хвилин. Окрім танків і артилерії, місто обстрілюють російські десантні кораблі.

Віцепрем’єр-міністр – міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що війська рф майже знищили місто, з нього необхідно евакуювати всіх цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-