Зеленський закликав росіян урятувати своїх синів від війни в Україні

Зеленський закликав росіян урятувати своїх синів від війни в Україні

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав громадян росії врятувати своїх синів від війни в Україні.

Про це він заявив у своєму зверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми робимо все, щоб закінчити цю війну. І коли у нас це вийде - це станеться неодмінно - ви будете впевнені як мінімум в одному: ваших дітей більше не відправлять помирати на нашу землю, на нашу територію. Тому ви, громадяни росії, теж зацікавлені у мирі. Рятуйте своїх синів від війни. Розповідайте правду про війну", - наголосив Зеленський.

Також він закликав росіян за нагоди покинути росію, щоб не сплачувати податків на війну.

"Хіба це не безглуздо? Ваша держава збирає з вас податки, щоб зробити вас біднішими. Щоб ізолювати вас від світу. Щоб вас було легше контролювати. І простіше відряджати на війну помирати", - наголосив Президент.

Він додав, що Україна ніколи не загрожувала безпеці російської федерації. Зараз Україна робить все лише для того, щоб повернути мир на свою землю.

Зеленський упевнений, що серед росіян багато тих, кому політика їхньої держави огидна, кому набридла брехня пропагандистів.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

За даними Генштабу ЗСУ, втрати росії у війні становлять уже 15 600 військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-