росія готується атакувати власні цивільні об'єкти, щоб звинуватити ЗСУ

росія готується атакувати власні цивільні об'єкти, щоб звинуватити ЗСУ

Укрінформ
Росія готує чергову порцію провокацій: атакуватиме цивільні об'єкти на власній території, щоб звинуватити в цьому Збройні Сили України. 

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Є інформація, що росіяни будуть атакувати свої території, особливо цивільні об’єкти, а потім звинувачувати в цьому Збройні Сили України. Ці дії росіян спрямовані виключно на дискредитацію України та наших захисників", - зазначив очільник ОВА.

Він закликав не вірити цій брехні: Збройні Сили України ніколи не завдадуть ударів по об‘єктах цивільної інфраструктури та мирних жителях, як це роблять рашисти.

Як повідомляв Укрінформ, раніше керівник прикордонної Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков заявив, що в селі його регіону вибухнув снаряд, випущений начебто з території України, є постраждалі.

Раніше експерти говорили про небезпеку провокацій з російської сторони з метою посилення мобілізаційного потенціалу російського населення.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. При цьому російські пропагандисти постійно вкидають в інформпростір фейкову інформацію про дії ЗСУ та української влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-