У кремлі відреагували на ідею миротворців НАТО в Україні - обіцяють «наслідки»

У кремлі відреагували на ідею миротворців НАТО в Україні - обіцяють «наслідки»

Укрінформ
Прессекретар президента росії дмитро пєсков заявив, що введення миротворців НАТО в Україну було б вкрай небезпечним рішенням із «наслідками, що важко виправити».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Росбалт.

«Це було б дуже необачним і вкрай небезпечним рішенням. Будь-який можливий дотик наших військових із військовими НАТО може призвести до цілком зрозумілих наслідків, що важко виправити», — сказав пєсков.

Раніше глава мзс росії сергій лавров також заявляв, що відправка миротворців НАТО в Україну призвела б до прямого зіткнення сил альянсу зі збройними силами росії.

Читайте також: Байден обговорить введення миротворців в Україну під час візиту до Польщі

Як повідомлялося, віцепрем'єр-міністр Польщі Ярослав Качинський на брифінгу в Києві за підсумками переговорів із президентом України Володимиром Зеленським 15 березня заявив, що в Україну терміново має бути відправлено спеціальну озброєну миротворчу місію НАТО.

Наступного дня Польща представила проект миротворчої місії в Україні на зустрічі міністрів оборони країн НАТО у штаб-квартирі організації у Брюсселі.

Як повідомлялося, президент росії володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-