шойгу вже майже два тижні не з'являвся на публіці - ЗМІ

шойгу вже майже два тижні не з'являвся на публіці - ЗМІ

Укрінформ
Міністр оборони росії сергій шойгу перестав з'являтися в публічному просторі з 11 березня, тобто 12 днів з 28, доки триває агресія рф проти України.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє в Телеграм-каналі видання Агентство.

Востаннє шойгу з'являвся в новинах 11 березня. Тоді міністерство повідомляло, що він провів телефонну розмову зі своїм турецьким колегою Хулусі Акаром. У той же день міноборони рф поширило відео, на якому шойгу відвідує Центральний військовий клінічний шпиталь імені Мандрика, де вручає державні нагороди російським військовослужбовцям, які брали участь в агресії рф проти України.

18 березня Шойгу згадується у повідомленні на сайті кремля, в якому йдеться, що путін обговорив з постійними членами Радбезу агресію рф проти України. Згідно з повідомленням, на засіданні був присутній у тому числі шойгу. Відео та фотографії з наради не публікувалися.

Того ж дня, 18 березня, на російському пропагандистському каналі «Первый канал» вийшов сюжет, як шойгу вручає нагороди. У сюжеті йшлося про те, що подія сталася «сьогодні», проте картинка в сюжеті збігалася з відео, опублікованим на сайті міноборони 11 березня. Остання новина у профілі шойгу на сайті міноборони також датована 11 березня.

В оточенні шойгу обговорюють, що він нездоровий — проблеми з серцем.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-