Твердження путіна про «денацифікацію» України є абсурдною брехнею – Джонсон

Твердження путіна про «денацифікацію» України є абсурдною брехнею – Джонсон

Укрінформ
Твердження лідера рф володимира путіна про те, що вторгнення російських військ в Україну проходить в рамках «денацифікації» країни, є абсурдною брехнею.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Твіттері.

«Твердження путіна про те, що його вторгнення в Україну є «денацифікацією», є абсурдною брехнею. Натомість ми бачимо бомбардування невинних людей», – написав Джонсон.

Глава британського уряду також згадав загибель від російського авіаудару 96-річного колишнього в'язня нацистських концтаборів Бориса Романченка у Харкові.

«Жахлива трагедія. Борис пережив чотири концтабори та присвятив своє життя тому, щоб жахи нацизму не повторилися», – додав Джонсон.

Як повідомлялося, Борис Романченко, 96-річний в'язень нацистських концтаборів, який пережив Бухенвальд, загинув від російської ракети у власній квартирі в Харкові.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-