Для евакуації з Маріуполя сьогодні працюватимуть три маршрути - Верещук

Для евакуації з Маріуполя сьогодні працюватимуть три маршрути - Верещук

Відео
Укрінформ
Для евакуації з міста Маріуполь Донецької області до міста Запоріжжя 22 березня працюватимуть три маршрути.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні ми зосереджено працюємо над евакуацією маріупольців. Для евакуації людей з Маріуполя до міста Запоріжжя сьогодні буде працювати 3 маршрути”, - розповіла Верещук.

За її словами, це маршрут Бердянськ – Запоріжжя, місце зборів: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27; Мангушська громада – Запоріжжя, місце зборів: село Юр’ївка Мелекинської сільської ради, пансіонат «Зміна»; Нікольське – Запоріжжя, місце зборів: школа №2, вул. Паркова, 23.

Верещук зауважила, що автобуси будуть подані до місць збору з 9.00 до 10.00 години ранку.

“Ми розуміємо, що місць усім не вистачить, тому просимо проходити до автобусів організовано, відповідно до інструкцій наших представників на місцях. Ми точно нікого не залишимо і будемо продовжувати евакуацію щоденно за тим самим алгоритмом, поки не вивеземо усіх”, - наголосила міністр.

Також вона повідомила, що зараз вже вирушили із Запоріжжя по маршруту до Маріуполя 21 автобус та вантажівки з гуманітарною допомогою.

Окрім того, за її словами, вирішується питання для доставки додаткового об’єму пального до Бердянська, щоб продовжити безоплатно заправляти машини маріупольців.

Верещук нагадала, що у Бердянську продовжують працювати штаби, де маріупольцям надається уся необхідна допомога.

Урядовець озвучила постійні номери штабів для допомоги маріупольцям в місті Бердянськ: 3-62-76 та 3-52-52, а також мобільні: 097 551 59 17, 050 439 75 29.

У місті Запоріжжя постійні номери штабів для допомоги маріупольцям: (095) 220- 41- 11, (067) 220- 41- 12 та- 0800- 503- 508.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-