«Заходиш у будь-яку квартиру і береш, що хочеш»: СБУ перехопила розмову військового рф

«Заходиш у будь-яку квартиру і береш, що хочеш»: СБУ перехопила розмову військового рф

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову російського військового, який займається мародерством в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ в Телеграмі.

Зокрема, черговий загарбник на нових перехоплених розмовах СБУ говорить, що «розбагатіти в Україні – не проблема: заходиш у будь-яку квартиру і береш, що хочеш».

У спецслужбі зазначили, що мають безліч доказів того, що мародерство серед загарбників набуло таких масштабів, що скоро стане їхньою єдиною метою перебування в Україні. «Загарбники, не криючись, вихваляються рідним про свої «здобутки». Як ось цей, чия військова частина базується на Донеччині. Він телефонує дружині з української SIM карти, яку «знайшов» разом із мобільним телефоном. Але це не єдиний його трофей. Вихваляється годинником за 40 тисяч, Play Station-4 та 80 тисячами гривень», - йдеться у повідомленні.

Щоб вразити дружину, загарбник переводить цю суму в рублі, «добытчик», вочевидь, ще не знає, як санкції знецінили їхню валюту. Розповідає, що дехто з його однополчан «приедет домой – ипотеку закроет».

«Та поки орки фантазують, як витрачатимуть награбоване, українські військові нищать їх на всіх фронтах. І наша перемога зовсім скоро», - додали в СБУ.

Як повідомлялося, Служба безпеки України перехопила телефонну розмову, у якій російський загарбник зізнається, що хоче втекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-