рф намагається приховати реальні втрати, а «200-тих» компенсує ополченцями з «л/днр»

рф намагається приховати реальні втрати, а «200-тих» компенсує ополченцями з «л/днр»

Укрінформ
Військове командування російської федерації намагається приховати реальні втрати, а «200-ті» компенсує так званими ополченцями з «л/днр».

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

«Мобілізація» на тимчасово окупованих територіях ОРДЛО виглядає як звичайний «відлов». А те, як «необстріляних новобранців» кидають на передову, більше нагадує свідоме знищення. Про це свідчать фактично всі розмови окупантів, які перехоплює СБУ», - ідеться у повідомленні.

Так, у Херсонській області загарбник розповідає товаришу про операцію, вщент розгромлену українськими військовими: «Вчера только с зачистки вернулись: с 800 человек, 150 вышло».

Інший росіянин обурюється тим, що його керівництво бреше Москві і доповідає про нібито 60-70% комплектування, хоча їх менше 20%: «…у нас реально с бригады последние 5 машин приехало. А было порядка 100-120. 302 человек досчитаться не могут. И это не считая тех, которые раненые».

«Що ж, українці нещадно нищать ворогів на полі бою разом з їхніми сподіваннями на перемогу. Ми розіб’ємо міф про «одну з найсильніших армій» світу», - заявили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ днями перехопила чергову телефонну розмову, у якій російський загарбник зізнається, що хоче втекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-