Головне завдання кадирівців – гнати «вошивих» солдатів рф назад у бій, коли ті тікають

Головне завдання кадирівців – гнати «вошивих» солдатів рф назад у бій, коли ті тікають

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову кадирівців, які воюють в Україні.

Про це повідомляє СБУ в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Вошиві» російські солдати, «заградотряди» та чисельні втрати: як насправді воюють кадирівці в Україні. Російська пропаганда формує їх образ, як грізної сили, що здатна виконати будь-які завдання путіна. Але за 26 днів війни українські воїни вщент розбили цей міф. Кадирівців тепер називають не інакше, ніж «ТікТок-військами» через їхню любов до постановочних роликів. Бо на війні вони «відзначились» лише відеозйомками та звірствами проти мирного населення», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, головне завдання кадирівців – «зачистка» і вбивство російських солдат, які втікають із поля бою. Тобто вони виконують функцію «загрядотрядів» і стріляють по своїх, хоча «своїми» росіян вони не вважають, називають «вошивими» і з задоволенням їх убивають.

Також загарбник розповідає своїй дружині, що українська артилерія смалить по ним і вдень, і вночі.

«Що тут додати? Снарядів у нас вистачить на кожного ворога! Ми будемо захищати свою землю до Перемоги!», - додають в СБУ.

Як повідомлялося, Служба безпеки України перехопила чергову телефонну розмову, у якій російський загарбник зізнається, що хоче втекти.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-