Партизани намагаються не допустити вторгнення Білорусі в Україну – соратник Тихановської

Партизани намагаються не допустити вторгнення Білорусі в Україну – соратник Тихановської

Укрінформ
Один з лідерів молодіжного Народного фронту Білорусі, соратник опозиціонерки Світлани Тихановської Франак Вячорка заявляє, що в Білорусі діють партизани, мета яких не допустити вторгнення білоруських військ в України. 

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твіттері.

«Білорусь – країна партизанів. Наші герої зупиняють російські потяги, пошкоджують російську техніку, роздають листівки, щоб не допустити білоруських військ до України, - написав він. - Україна переможе, Білорусь теж буде звільнена».

При цьому він розмістив карту білорусі «Залізничний опір-2022», на яку нанесено, що й коли зроблено білоруськими «партизанами».

Читайте також: Білоруські військові не хочуть воювати, Україна пропонує їм здаватися у полон – Міноборони

Він також зазначив, що російська фабрика тролів нині активно працює в соцмережах, «намагаючись посіяти ненависть між білорусами та українцями». «Таким чином вони прагнуть залучити Білорусь до своєї кривавої бійні проти братньої України», - написав соратник Тихановської.

Як раніше повідомляло агентство, Україна знає про те, що Білорусь готується до активних агресивних дій проти нашої держави, але військові цієї країни не хочуть виконувати злочинні накази, тому їм пропонується здатися у полон.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-