Фонд «Повернись живим» закупив для ЗСУ техніки та спорядження більш як на мільярд - Залужний

Фонд «Повернись живим» закупив для ЗСУ техніки та спорядження більш як на мільярд - Залужний

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний подякував фонду «Повернись живим» за допомогу українській армії.

Про це Залужний написав у Фейсбуці, передає Укрінформу.

«Ми неодмінно переможемо. Навколо нашої перемоги об'єдналися всі сили добра цього світу. Хтось особисто служить у війську, хтось допомагає війську. Сьогодні хочу подякувати Повернись живим — найбільшому в Україні фонду компетентної допомоги армії», - написав Залужний.

За його словами, з 24 лютого по 18 березня команда організації зібрала для війська 2 291 324 310,43 гривень, і це не рахуючи криптовалютних та готівкових переказів. Він зазначив, що за перші три тижні повномасштабного вторгнення росії фонд закупив майна на суму 1 193 849 577,33 гривень, і передав нашим захисникам та захисницям десятки тисяч технічних засобів, зокрема: 7 954 засоби зв’язку різного типу, 2 546 шоломів, 1 293 одиниці тепловізійної, нічної та іншої оптики, 1 312 бронежилетів і 573 квадрокоптерів.

«Ці цифри вражають. І вони - найбільш промовиста ілюстрація єдності нації зі своїм військом. Команда «Повернись живим» — прості українці, які з 2014 року працюють на нашу перемогу. Більшість із них непублічні, але я багатьох знаю особисто», - додав Залужний.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Головнокомандувач ЗС України, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-