рф збирає сили, щоб відправляти строковиків до кордонів України - Монастирський

рф збирає сили, щоб відправляти строковиків до кордонів України - Монастирський

Укрінформ
У рф наразі збираються сили для того, щоб направляти зі своєї території строковиків до кордонів України.

Про це поінформував у ефірі українських телеканалів міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми знаємо, що наразі збираються також сили (у рф – ред.) щоб направляти звідти строковиків, людей, які ніколи не тримали в руках зброю (до кордонів України – ред.). Ми вже відзначаємо, що передаються танки з білим розфарбуванням, які мали б, за задумом, воювати у Сибіру і ніколи не застосовуватися у нас, і все це перекидається наразі до кордонів України. І очевидно, буде спалено у найближчий час саме тут», - заявив він.

Очільник МВС України також висловив переконання, що кожен день боротьби України і кожен день наших активних дій на фронті і в тилу наближає нас до перемоги.

«Щодо дій і переворотів там – ми отримуємо дуже багато інформації як від нашої розвідки, так і від розвідок наших міжнародних партнерів. Звичайно, економічні санкції діють, і напруження у російських елітах зростає. Зокрема, перші особи економіки рф намагалися виїхати за межі (росії – ред.), вивезти свої статки. І це вже говорить про те, що дійсно економічний устрій рф похитнувся. Але водночас не треба обманювати себе тим, що він повалився. Звичайно, запас міцності (там – ред.) ще є», - поінформував міністр.

Окремо він зазначив, що в неділю відвідав київський залізничний вокзал, і, за його словами, там приймали найбільше людей, які їхали з Чернігівської області.

Серед іншого, Монастирський уточнив, що, у тому числі, поліція евакуює дітей і жінок.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-