Масово пишуть рапорти, щоб не бути «гарматним м’ясом» - СБУ перехопила нові розмови вояків рф

Масово пишуть рапорти, щоб не бути «гарматним м’ясом» - СБУ перехопила нові розмови вояків рф

Аудіо
Укрінформ
Російські загарбники деморалізовані великими втратами і поганим тиловим забезпеченням.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба СБУ, передає Укрінформ.

«Російські окупанти деморалізовані великими втратами, поганим тиловим забезпеченням і розкраданням коштів генералами. З перехоплених СБУ розмов чути, що рапорти з відмовою воювати пишуть цілими підрозділами, у тому числі старші офіцери», - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що російські військові не розуміють сенсу війни, переконані, що їх використовують як «гарматне м’ясо» і відправляють на вірну смерть.

«На фоні цього загарбників, які перебувають в Україні, приголомшила новина російських ЗМІ про затримання заступника керівника росгвардії Романа Гаврилова. Їхньому генералу інкримінують розкрадання коштів, у тому числі виділених для забезпечення підрозділів, які воюють в Україні. Тож поступово до окупантів приходить прозріння», - уточнюється у повідомленні.

За даними СБУ, навіть звичайні солдати рф не хочуть віддавати своє життя за тих, хто обкрадає їх.

«Тож перемога України скоро! Ми воюємо за свою Батьківщину! Слава Україні», - наголосили в СБУ.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-