Протиповітряна оборона ЗСУ за добу збила три російські вертольоти

Протиповітряна оборона ЗСУ за добу збила три російські вертольоти

Укрінформ
Протиповітряна оборона Збройних сил України минулої доби збила три вертольоти російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«У суботу, 19 березня, противник суттєво зменшив свою присутність в українському небі. Тому, на жаль, протиповітряна оборона сьогодні збила всього три вертольоти російських фашистів. Тож денний план утилізації повітряних рашистів не виконано», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, аби цей план було перевиконано, Повітряні сили ЗСУ очікують від союзників не лише заяв та оплесків на адресу українських Героїв, а дієвої допомоги - сучасні системи ППО та винищувачі.

«Нині Повітряні сили успішно б’ють окупантів зброєю 80-их років випуску, а рашисти застосовують проти нас новітню зброю - гіперзвукові ракети та літаки, що суттєво переважають наші, як у кількості, так і у бойових характеристиках. Ситуація може докорінно змінитись, коли на озброєння надійде сучасна техніка від партнерів і ми закриємо небо від тероризму рашистів», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, представники американської адміністрації підтвердили, що росія минулого тижня запустила по Україні гіперзвукові ракети, що стало першим відомим використанням такого виду наступального озброєння в бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-