За день українські військові здійснили кілька контрнаступів - Денисенко

За день українські військові здійснили кілька контрнаступів - Денисенко

Укрінформ
Українські військові упродовж дня 19 березня здійснили кілька контрнаступів, завдавши втрат російським загарбникам у техніці та особовому складі.

Про це сказав радник міністра МВС Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

“Полк Азов зробив сьогодні в Маріуполі контрвилазку, було знищено до 50 російських солдатів, кілька одиниць російської військової техніки, власне кажучи, місто стоїть, місто воює, місто тримається”, - розповів Денисенко.

Він додав, що на запорізькому напрямку українські військові теж вдалися до контратаки.

“Знищено до 60 росіян, кілька одиниць техніки, також хотів би відзначити білоруський напрямок, нам на допомогу прийшли білоруські партизани, які, по суті, вивели з ладу залізницю сполученням до території України”, - поінформував радник міністра МВС.

Таким чином, додав він, “із білорусі наразі не можна залізничним транспортом дістатися України, що буде ускладнювати логістику для російської федерації”.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-