Хочете воювати — беріть гвинтівку: Данілов закликає цивільних не коментувати ситуацію на фронті

Хочете воювати — беріть гвинтівку: Данілов закликає цивільних не коментувати ситуацію на фронті

Укрінформ
Цивільні не мають коментувати ситуацію на фронтах, усі рішення щодо контратак приймають військові.

Про це під час телемарафону сказав секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Що стосується ситуації на фронтах, я б не радив нікому ії коментувати, тому що наші Збройні сили знають що робити. Сьогодні була потужна заява головнокомандувача Залужного, який попросив тих людей, які втручаються, сидячи за межами військових дій, відпочиваючи в Карпатах або в Закарпатті, не коментувати всі ці речі. Я так само не радив би їм це робити. Маєте бажання воювати — беріть гвинтівку, беріть кулемети, будь ласка на передову", - сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що рішення стосовно контратак приймають військові, а цивільне населення не повинно займатися цими питаннями.

Він додав, що з усіма головами військово-цивільних організацій є зв'язок, є розуміння того, що відбувається на місцях. Складна ситуація на деяких територіях, таких як Донецька та Луганська область.

"Там непроста ситуація з урахуванням того, що там війна триває вже 8 років і та навала російська, яка є, дуже потужна", - сказав Данілов.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська під вигаданим приводом "денацифікації" та "демілітаризації" України обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-