Ворог бомбардує Азовсталь, але підприємство залишається українським – полк «Азов»

Ворог бомбардує Азовсталь, але підприємство залишається українським – полк «Азов»

Укрінформ
У Маріуполі металургійний комбінат «Азовсталь» російські загарбники бомбардують, але підприємство залишається українським.

Про це представник полку «Азов» Владислав Соболевський повідомив під час телемарафону #UAразом, передає Укрінформ. 

«Насправді, вся інформація про бої за Азовсталь побудована на відео обстрілів. При цьому бомбардування Азовсталі не означає стрілецьких боїв за неї. Ворог не зайшов так далеко в місто і морська піхота разом з «Азовом», разом з підрозділами поліції досі боронять місто, захищають мирних жителів, тих, хто знаходяться в підвалах. 90% цих людей кажуть: «Захистить нас від росії». І повірте, азовці чують їх і роблять надможливе для того, щоб місто вистояло. Сьогодні Азовсталь наш», - заявив Соболевський.

Він підкреслив, що бомбардування насправді відбувається всього міста, у тому числі й цього заводу, але ворог жодним пальцем не торкнувся комбінату. 

Як повідомлялося, російські загарбники спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу. Станом на 13 березня 2187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-