З-під завалів драмтеатру Маріуполя продовжують рятувати людей, інформації про загиблих немає

З-під завалів драмтеатру Маріуполя продовжують рятувати людей, інформації про загиблих немає

Укрінформ
З-під завалів зруйнованого російськими загарбниками Драматичного театру Маріуполя продовжують рятувати людей, інформації про загиблих немає.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Із завалів зруйнованого російськими окупантами Драматичного театру Маріуполя продовжують рятувати людей… За попередньою інформацією, даних про загиблих немає. Але є інформація про одну тяжко поранену людину», - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що 16 березня окупаційні війська росії цілеспрямовано знищили Драматичний театр у самому центрі Маріуполя. У цьому місці на момент бомбардування перебувало до тисячі людей. Здебільшого – це жінки, діти та люди похилого віку, які ховалися у підвальному приміщенні театру від безперервних обстрілів з боку агресора.

Через постійні авіанальоти та бойові дії в межах міста розібрати завали відразу після обстрілу було практично неможливо. У рідкісні хвилини відносного затишшя люди оперативно підходили до місця зруйнованого театру та рятували маріупольців, які опинилися у пастці.

«Розбір завалів продовжується по можливості, інформація про постраждалих буде доповнюватися», - підкреслили у міськраді.

Як повідомлялося, російські загарбники спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, вони бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу. Станом на 13 березня 2 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

З постійно обстрілюваного російським агресором Маріуполя за дві останні доби (16 – 17 березня) виїхало на власних автомобілях близько 35 тис. цивільних.

24 лютого президент рф путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Європейський Союз застосував потужний пакет санкцій проти росії як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-