МВС попереджає про російські хакерські атаки і закликає не вестися на фейки

МВС попереджає про російські хакерські атаки і закликає не вестися на фейки

Укрінформ
Росіяни будуть намагатися здійснювати DDOS-атаки в Україні, у тому числі на телеканали і регіональні ЗМІ.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував у ефірі українських телеканалів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

«У нас була і є інформація про те, що сьогодні–завтра росіяни будуть пробувати робити DDOS-атаки. Наразі у нас є інформація, що (з боку рф – ред.) можуть бути масові атаки на пул телеканалів, на регіональні ЗМІ», - поінформував Денисенко.

Він запевнив громадян, що навіть якщо вони побачать у біжучих рядках на телеканалах, наприклад, інформацію щодо нібито капітуляції України, що це все - нісенітниця.

«Чекайте офіційну інформацію. Росіяни роблять, робили і будуть робити якійсь фейки. У принципі, вони дуже примітивні у своїх фейках, і у цьому є великий плюс для нас», - заявив Денисенко.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-