Верещук - мерам окупованих міст: Ми будемо битися за кожного українця і за кожного з вас

Верещук - мерам окупованих міст: Ми будемо битися за кожного українця і за кожного з вас

Укрінформ
Україна буде битися за кожного українця.

Про це на брифінгу сказала віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реїнтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, передає Укрінформ.

"Я хочу щоб почули всі представники місцевого самоврядування, територій, міст, які тимчасово окуповано: ми будемо битися за кожного українця і за кожного з вас. Саме цим ми відрізняємося від окупантів, які нехтують життям власних громадян, посилаючи їх на вірну смерть з метою загарбати територію України", - сказала віце-прем'єр-міністр.

Вона додала, що мер Мелітополя Іван Федоров, якого було звільнено з полону російських терористів, вже прямує до Києва, і подякувала команді, яка організовувала операцію з його звільнення та успішно ії провела.

Як повідомлялося, 13 березня о 8:30 військові рф взяли у полон міського голову Дніпрорудного Євгена Матвєєва.

Раніше загарбники викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова, а також голову Мелітопольської районної ради Сергія Прийму, активістку Ольгу Гайсумову.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-