Війська рф намагались захопити Сєвєродонецьк, Рубіжне й Лисичанськ - горіли десятки будинків

Війська рф намагались захопити Сєвєродонецьк, Рубіжне й Лисичанськ - горіли десятки будинків

Фото
Укрінформ
У Сєверодонецьку, Рубіжному та Лисичанську на Луганщині вночі палали десятки житлових будинків внаслідок дій російських загарбників. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Телеграмі.

"Російські загарбники вкотре хотіли захопити Рубіжне, Сєверодонецьк та Лисичанськ, що на Луганщині. Ворог продовжує цинічно обстрілювати мирне населення. Окупанти завдають ударів і вночі, і вдень... протягом ночі палали десятки житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

Також рятувальники додають, що у Сєверодонецьку, Рубіжному та Лисичанську багато загиблих і постраждалих серед мирного населення.

"Рятувальники ДСНС Луганщини продовжують допомагати людям вибратися з-під завалів, привозять людям воду та допомагають органам влади з евакуацією людей у безпечні місця. Але російська армія хоче більше заручників війни серед мирного населення і робить евакуацію неможливою. Обстріли не вщухають. Режиму тиші немає – гуманітарного коридору сьогодні не буде", - додали в ДСНС.

Як раніше повідомляла віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, станом на 16 березня, українська сторона не отримала відповіді про погодження гуманітарних коридорів, і на цей час немає гарантій безпечної евакуації мешканців населених пунктів, постраждалих унаслідок російського вторгнення.

Станом на 14 березня, в Україні майже 150 тисяч людей скористалися гуманітарним коридором і зараз перебувають у безпечному місці.

З 24 лютого в Україні йде війна з російськими загарбниками.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-