Дві третини російських ракет в Україні потрапляють у цивільні будівлі - Арестович

Дві третини російських ракет в Україні потрапляють у цивільні будівлі - Арестович

Укрінформ
Дві третини ракет російських загарбників, які уражають об’єкти на території України, потрапляють у цивільні будівлі.

Минулої доби ворог запускав ракети зі стратегічних літаків й «Іскандери», заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«Повітряні сили (України – ред.) збили щонайменше три літаки, один вертоліт і декілька крилатих ракет. Противник у відповідь завдавав ударів ракетами зі стратегічних літаків і балістичними ракетами типу «Іскандер» по об’єктах на території України, втрати уточнюються. Уражені цивільні об’єкти, що стало, на жаль, візитною карткою «другої армії світу» – армії російської федерації, яка на своїх пропагандистських каналах розповідає, що вона виключно ювелірно працює, а насправді дві третини ракет потрапляє у цивільні об’єкти. І, мабуть, це робиться свідомо», - зазначив він.

Водночас радник керівника ОП запевнив, що воєнно-політичне керівництво України і керівництво силами оборони зберігають контроль над ситуацією.

«Наші війська на деяких (позиціях - ред.) провели за вчора невеличкі тактичні контрнаступи, які покращили ситуацію в конкретних районах оборони. Також наші війська завдавали потужні ракетно-артилерійські та авіаційні удари по угрупованнях противника, не менше семи таких ударів було нанесено протягом доби», - розповів Арестович.

Раніше у Генштабі повідомили, що Збройні Сили України станом на ранок 16 березня завдали нищівних ударів по угрупованнях військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях України та на окремих напрямках перейшли у контрнаступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-