Спроби росії перекинути в Україну найманців із Сирії та Лівії поки не вдаються – Арестович

Спроби росії перекинути в Україну найманців із Сирії та Лівії поки не вдаються – Арестович

Відео
Укрінформ
Спроби російської федерації перекинути у війну проти України найманців із Сирії та Лівій й частини своїх підрозділів із Далекого Сходу наразі не мають успіху.

Про це заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«Щодо загальної ситуації навколо України і найбільш гарячих точок на лінії фронту, то вони не змінилися протягом доби і не мають шансів на зміну. Тому що російська федерація витратила свої ресурси, спроби перекинути найманців із Сирії та Лівії… своїх підрозділів з Далекого Сходу поки їм не вдаються. Тобто вони (росіяни – ред.) не мають резервів як за нашою оцінкою, так і оцінкою провідних західних фахівців», - сказав він.

Арестович зазначив, що основні зусилля російські загарбники зберігають в районі ООС, але вчора, за його даними, вони зазнали втрат на напрямках Ізюма й Миколаєва та «в’язнуть у тактичних боях, які розгортаються навіть деякою мірою на користь України».

Раніше у Генштабі повідомили, що Збройні Сили України станом на ранок 16 березня завдали нищівних ударів по угрупованнях військ окупантів на тимчасово зайнятих територіях України та на окремих напрямках перейшли у контрнаступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-