На Луганщині десантно-штурмові підрозділи ЗСУ знищили позиції загарбників - Міноборони

На Луганщині десантно-штурмові підрозділи ЗСУ знищили позиції загарбників - Міноборони

Укрінформ
На Луганщині підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ знищили позиції російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони у Фейсбуці.

«Підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ під час контрнаступального бою на Луганщині знищили позиції російсько-фашистських загарбників. На цьому напрямку з 24 лютого ворог намагався розвинути наступ та відкинути наші війська. Внаслідок умілих дій наші воїни пробили оборону противника», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ДШВ ЗС України виконали манер та здійснили вогневе ураження ворожих позицій.

Це є гарним зразком контрнаступальних дій українських захисників, які подавили переважаючі сили ворога та здійснили прорив оборони загарбників.

«Танки Т-72 з мангалами (які на думку росіян можуть убезпечити від Джавелінів), броньована і автомобільна техніка були перетворені на металобрухт. А заблукалі солдати путіна - відправлені на концерт Кобзона», - додали в Міноборони.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-