У Тростянці загарбники заганяють людей у фейкові «зелені коридори» і створюють «живі» щити

У Тростянці загарбники заганяють людей у фейкові «зелені коридори» і створюють «живі» щити

Укрінформ
Російські військові в Тростянці заганяють місцевих мешканців у фейкові «зелені коридори», відбирають у людей мобільні телефони, намагаються створити «живі» щити.

Про це повідомив керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Російські окупанти в Тростянці заганяють місцевих у фейкові «зелені коридори» коридори, масово відбирають мобільні телефони, намагаючись захистити себе фізично та інформаційно, створивши «живі» та інформаційні щити», - написав Живицький.

Крім того, вороги не дають можливості відновити електропостачання, не допускаючи працівників Обленерго до комунікацій в районі Охтирської гори. Чинять всілякі перепони для доставки гуманітарних вантажів.

Керівник ОВА додав, що влада працює над тим, аби домовитися за евакуаційні «зелені коридори» для містян.

Живицький запевнив, що влада зможе вивезти із зони бойових дій усіх охочих, а тим, хто лишається у місті - завезти їжу, ліки і товари першої необхідності.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-