Загарбники без причин блокують гуманітарний вантаж для Маріуполя - Верещук

Загарбники без причин блокують гуманітарний вантаж для Маріуполя - Верещук

Укрінформ
Колона з гуманітарним вантажем для жителів Маріуполя залишається у Бердянську, російські загарбники без причин блокують його доставку разом з евакуаційними автобусами.

Про це віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила у відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

"Колону гуманітарного вантажу з продуктами та медикаментами та водою для Маріуполя продовжують тримати заблокованою у місті Бердянськ", - сказала вона.

Водночас вона зауважила, що колоні приватних машин вдалося евакуюватися з Маріуполя до Бердянська. Вона зауважила, що російські загарбники без причини блокують у Бердянську необхідні продукти та медикаменти для маріупольців у місті, яке нещадно знищують.

"Всім, хто сьогодні виїхав з Маріуполя, надається необхідна допомога, в тому числі з розміщення у безпечних умовах", - сказала Верещук і додала, що за розміщення відповідальний керівник військової адміністрації Запорізької області Олександр Старух.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 13 березня 2 тис. 187 маріупольців загинули від атак з боку російської федерації.

Росіяни спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-