У переговорах з рф технічна пауза до завтра – Подоляк

У переговорах з рф технічна пауза до завтра – Подоляк

Укрінформ
У черговому раунді перемовин між Україною та російською федерацією взято технічну паузу до вівторка, 15 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері.

«У перемовинах взято технічну паузу до завтра. Для додаткової роботи в робочих підгрупах й уточнення окремих визначень. Перемовини тривають», - написав він.

Як повідомлялося, у понеділок зранку розпочався четвертий раунд перемовин між Україною та рф.

Як повідомлялося, 28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд переговорів у білорусі та поїхали до своїх столиць для консультацій щодо подальших рішень. Як зазначав радник керівника ОП Михайло Подоляк, переговори між делегаціями були важкими, але без будь-яких обов'язкових ультиматумів.

3 березня відбувся другий раунд переговорів між українською та російською делегаціями.

За словами Подоляка, українська делегація не досягла у переговорах з рф тих результатів, на які сподівалася. Водночас сторони досягли порозуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення, а також для доставки медикаментів та продуктів харчування до місць найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація.

Українська делегація під час третього раунду переговорів із делегацією рф, який відбувся 7 березня, отримала позитивні результати в контексті логістики гуманітарних коридорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-