Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: Друг пізнається у війні

Проєкт Укрінформу «По цимбалах з Романом Цимбалюком»: Друг пізнається у війні

Анонс
Укрінформ
У понеділок, 14 березня, об 11.00 дивіться черговий випуск передачі «По цимбалах з Романом Цимбалюком». - із власним кореспондентом Укрінформу у Польщі Юрієм Банахевичем.

Загарбницька війна, яку росія розпочала проти України 24 лютого, відразу розставила усі крапки над “і”, наочно продемонструвавши, на кого Київ може розраховувати у скрутну хвилину, а хто відвернувся від України, або вдає, що нічого особливого не відбувається.

Першою із сусідніх країн на горе, яке прийшло на українську землю, відгукнулася Польща. Варшава на всіх рівнях зараз надає активну підтримку Києву.

У рамках програми спробуємо відповісти на запитання: чому Польща так активно підтримує Україну у складний момент історії нашої держави? Яку підтримку можуть отримати українці, які масово прибувають зараз до Польщі?

Нагадаємо, 7 лютого Укрінформ розпочав цикл передач «По цимбалах з Романом Цимбалюком», присвячений українським та міжнародним подіям тижня, які подаватимуться в інтерпретації Романа та крізь призму країн, у яких працюють кореспонденти агентства. У трьох попередніх випусках на зв’язку були власкори Укрінформу в Нью-Йорку

 https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3398891-po-cimbalah-z-romanom-cimbalukom.html, Берліні https://www.youtube.com/watch?v=23B7VYh6gUQ та Брюсселі https://www.youtube.com/watch?v=VNTAUqD-1qE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-