На Харківщині поліцейський разом з українськими військовими знищили три танки рф

На Харківщині поліцейський разом з українськими військовими знищили три танки рф

Укрінформ
У Харківській області працівник поліції разом із військовослужбовцем ЗСУ знищили три танки рф.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомила у Фейсбуці.

«Харківщина: Герої серед нас. Інспектор сектору реагування патрульної поліції разом із військовослужбовцем ЗСУ знищили три танки агресора. Хлопці отримали осколкові поранення. Їхньому життю нічого не загрожує. Вони перебувають під цілодобовою опікою медиків», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними МВС, уранці 7 березня капітан поліції Сергій Філоненко - інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області разом з військовими Збройних сил України заступили на охорону публічного порядку.

Уже за півтори години поблизу села Карасівка захисники помітили колону ворожої техніки, яка рухалась із боку селища Козача Лопань.

«Із застосуванням протитанкового ракетного комплексу Javelin силовики знищили три танки загарбників. Під час бою військовослужбовець ЗСУ отримав поранення. Сергій Філоненко відразу ж кинувся до пораненого, щоб забрати його з поля бою, і також отримав осколкове поранення», - зазначили у МВС.

Так, за дорученням начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, у лікарню до поліцейського прибули заступник начальника главку Сергій Човпан та помічник з гуманітарних питань В’ячеслав Марков, які подякували Філоненку за проявлений героїзм і мужність та побажали скорішого одужання.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-