«Це теракт біля кордону ЄС-НАТО»: Резніков закликає закрити небо після обстрілу у Яворові

«Це теракт біля кордону ЄС-НАТО»: Резніков закликає закрити небо після обстрілу у Яворові

Укрінформ
Після обстрілів росією Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) на Львівщині міністр оборони України Олексій Резніков вкотре закликав НАТО закрити небо над Україною.

Про це Резніков написав у Твітері, передає Укрінформ

«Росія напала на Міжнародний центр миротворчості та безпеки під Львовом. Тут працюють іноземні інструктори. Інформація про постраждалих уточнюється. Це новий терористичний напад на мир і безпеку біля кордону ЄС-НАТО. Потрібно вжити заходів, щоб зупинити це. Закрийте небо!» – написав Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня російські агресори завдали авіаудару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині (колишній Яворівський полігон Сухопутних військ України). За попередніми даними, випустили близько 30 ракет із бомбардувальників, які вилетіли із Саратова, більшість з них були знищенні ППО. Внаслідок обстрілів загинули 9 чоловік, 57 – поранені.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-