У МВС вважають обстріл Яворівського полігону сигналом для НАТО

У МВС вважають обстріл Яворівського полігону сигналом для НАТО

Укрінформ
Російські військові вдарили по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) на Львівщині – це сигнал для НАТО та знищення ланцюжка передачі зброї з ЄС в Україну.

Про в ефірі телемарафону повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

«Це спроба сигналу для НАТО, бо вчора була заява путіна про те, що росія буде нищити всі ланцюжки передачі зброї із Заходу на територію України. В даному випадку – це один з таких сигналів. Це, на жаль, наша реальність на найближчий тиждень. І до цього треба трошки спокійніше ставитися. Ми входимо в достатньо довгу стадію війни. Бліцкригу росіянам не вдалося. І в нас є два варіанти: або здаватися, або воювати. А ми воюємо, тому нам слід запастися терпінням і не вестися на деморалізацію. Попереду ще точно кілька напружених складних психологічно тижнів», - сказав Денисенко.

Також радник МВС додав, що війська рф розширюють свою географію і хочуть показати, що немає жодної точки в Україні, до якої не могли б дістатися, де можна бути спокійними, де б люди не змушені були сидіти у підвалах в очікуванні повітряної тривоги.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 13 березня, російські агресори завдали авіаудару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині (колишній Яворівський полігон Сухопутних військ України). За попередніми даними, випустили 8 ракет. Інформація щодо потерпілих встановлюється.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-