Через гуманітарні коридори за добу вдалося вивезти понад 12,7 тисячі людей - Зеленський

Через гуманітарні коридори за добу вдалося вивезти понад 12,7 тисячі людей - Зеленський

Відео
Укрінформ
Через гуманітарні коридори у суботу, 12 березня, вдалося вивезти 12 729 осіб, а гуманітарний вантаж для Маріуполя має бути завтра вдень.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

“Усі гуманітарні коридори, до речі, які були погоджені, – вони спрацювали. Вдалося вивезти сьогодні 12 729 людей. Гуманітарний вантаж для Маріуполя має бути завтра вдень. Через складність маршруту довелось заночувати в Бердянську”, - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня Україна відкрила гуманітарні коридори до міста Маріуполь Донецької області, міста Пологи Запорізької області, низки населених пунктів Київщини та Сумщини.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила, що гуманітарні коридори для евакуації населення 13 березня мають запрацювати з Луганської, Київської областей, також планується доправити гуманітарну допомогу до Маріуполя.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-