Українські військові зупинили ворожу колону на Харківщині

Українські військові зупинили ворожу колону на Харківщині

Укрінформ
На Харківщині прикордонники спільно з підрозділом Збройних сил України зупинили ворожу колону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Фейсбуці.

«Протитанковий розрахунок прикордонників виявив рух ворожої колони в один населений пункт на Харківщині. Щоб не допустити потрапляння ворожих сил в село, військовослужбовці Держприкордонслужби влучним пострілом знищили броньований автомобіль «Тигр», який ішов у голові колони. У відповідь рашисти почали накривати вогнем позицію прикордонників. Та відразу включилися наші побратими зі Збройних сил України, які змусили противника тікати», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, не всі «орки» втекли, крім підбитого «Тигра» ворог має втрати також у самохідній артилерії. Українські захисники з бою вийшли без втрат.

«Прикордонники разом з іншими складовими сил безпеки, продовжують вичищати українську землю від загарбницької нечисті», - додають у МВС.

24 лютого президент рф путін  оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-