Шмигаль закликав українців відновлювати бізнес на територіях, де немає активних бойових дій

Шмигаль закликав українців відновлювати бізнес на територіях, де немає активних бойових дій

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав українців, які мають роботу або бізнес на території, де не відбуваються воєнні дії, відновлювати діяльність задля того, щоб підтримати економіку нашої країни. 

Про це він сказав у своєму відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Попри всі зусилля, що сьогодні докладають наш Президент, наші військові, дипломати, наші міжнародні партнери, ніхто поки не може сказати, що війна закінчиться вже завтра. Тому перебудова економіки під нові реалії має стати ключовим фундаментом для перемоги.

Закликаю всіх! Хто може працювати та має роботу, — працюйте. Хто має бізнес на територіях, де немає активних бойових дій, - відновлюйте діяльність. Ви - частина економічного фронту. І зараз ви потрібні державі, як ніколи!", - наголосив Прем'єр.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, а також вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-