Біля Одеси 600 російських морпіхів влаштували бунт – відмовились воювати

Біля Одеси 600 російських морпіхів влаштували бунт – відмовились воювати

Відео
Укрінформ
Поблизу Одеси 600 російських морських піхотинців влаштували бунт - не захотіли воювати. Армія окупантів відновила сталінську практику «розстрільних загонів».

Як передає Укрінформ, про це преспідрозділу Управління СБУ повідомив полонений російський сапер.

«Путін не вірить у власну армію і вдається до сталінських репресій. Утім, це не рятує його від бунтів, які вже почали виникати серед російських військових», - зазначили в СБУ, пославшись на одного з полонених окупантів.

Як він сказав на допиті, армійське керівництво відновило практику «розстрільних загонів» – ешелонів, які йдуть за основними силами РФ і вбивають тих, хто хоче втекти.

Ставши cпівучасником злочинів, окупант шкодує, що у них не вистачило духу вчинити, як морські піхотинці РФ: «Під Одесою 600 морпіхів збунтувалися і не вийшли з судна, бо зрозуміли, що відбувається».

За його словами, в ході просування вглиб України окупанти починають усвідомлювати, що у них далеко не миротворча місія.

“Але нам дали зрозуміти, що назад ми не повернемось, бо за нами їдуть ешелони, що вбивають дезертирів, які намагаються повернутися додому”, - зізнався полонений.

Армія окупантів деморалізована і пригнічена, тож перемога України – не за горами, підсумували в преспідрозділі СБУ.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

У країні запроваджено воєнний стан і оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-