На найбільш «гарячих» напрямках ворог виснажився і стає в оборону - Арестович

На найбільш «гарячих» напрямках ворог виснажився і стає в оборону - Арестович

Відео
Укрінформ
На найбільших операційних напрямках - Київському, Чернігівському, Сумському, Харківському, Південному - ворог виснажив свої сили і стає в оборону.

Про це на брифінгу повідомив радник голови Офісу Президента Олексій Арестович, передає Укрінформ.

"Є приємні новини. На сьогоднішній ранок можна сказати, що на найбільших операційних напрямках противник виснажив свої атакуючі угруповання і стає в оборону. Це стосується Київського напрямку, Чернігівського, Сумського, Харківського, Південного, де окремі сили противника намагаються просуватися, але гинуть під нашими ударами", - сказав Арестович.

Єдиний напрямок, де противник намагається посуватися у тактичному відношенні, це, за словами Арестовича, зона ООС: Сєвєродонецьк, район Волновахи, район Маріуполя.

"Стратегічний перелом, про який вчора казав Президент, наступив. Ми можемо не боятися, ми можемо бути сповнені надії. Але треба розуміти, що це не означає кінця війни", - підсумував Арестович.

Як повідомлялося, президент рф Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів Росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-