Зеленський закликає українців не зменшувати спротив

Зеленський закликає українців не зменшувати спротив

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що спротив українського народу російським загарбникам уже увійшов в історію, і закликав не зменшувати його енергію.

Про це він зазначив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Українці! Хочу, щоб ви мене зрозуміли правильно. Ми маємо надзвичайні успіхи. Те, як увесь український народ чинить спротив цим загарбникам, вже увійшло в історію. Але ми не маємо права знижувати інтенсивність оборони. Як би нам складно не було, не маємо права зменшувати енергію свого спротиву», - сказав Президент.

Він наголосив, що ворог заводить на територію України нові й нові колони.

Також, за словами глави держави, рф шукає повсюди бійців для себе – резервістів, строковиків, найманців.

«Вони (росіяни – ред.) намагаються взяти нас кількістю. Кількістю бійців, кількістю техніки. Використовують терор, щоб зламати нас, нашу віру в перемогу і в Україну. Я впевнений, у них це не вийде. Це не дасть їм результату. Але щоб у них не вийшло – ще треба боротись. Ще треба бути зосередженими. Ще треба усім нам, усім українцям, і надалі зосереджено працювати на оборону нашої держави, працювати разом без внутрішніх розколів, підтримуючи одне одного. По всій країні - від Ужгорода до Мелітополя, від Чернігова до Маріуполя, від Львова до Харкова. Саме так, як ми всі робимо вже 17-й день війни», - підкреслив Зеленський.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-