Ракетні удари по українських містах є помстою ворога за свої поразки - Арестович

Ракетні удари по українських містах є помстою ворога за свої поразки - Арестович

Укрінформ
Завдаючи ракетних ударів по українських містах уночі проти 11 березня, ворог намагався помститися за свої поразки в боях із українською армією. 

 Про це радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович заявив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Північно-західніше Києва була контракта українських військ. Такі самі контратаки були на харківському напрямку. Протягом ночі наша авіація завдавала потужні удари по скупченнях ворога. На знак помсти противник завдав ракетні удари по аеродромах Івано-Франківська, Луцька, по Київщині, Харківщині, Полтавщині, по Дніпру та інших містах. Це спроба припинити дії нашої авіації. Однак, оскільки фахова підготовка російської армії відома, більша частина цих ударів потрапила по цивільних цілях. Зокрема, у Дніпрі уражено взуттєву фабрику, багатоповерховий будинок", – поінформував Арестович.

Він підкреслив, що воєнно-політичне керівництво України знає, з ким має справу. Радник керівника ОПУ запевнив, що Збройні Сили України та інші сили оборони незабаром поставлять крапку в агресії російської федерації.

З 24 лютого в Україні триває війна проти російських загарбників. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-