Зеленський обурений намірами рф завозити в Україну головорізів із Сирії

Зеленський обурений намірами рф завозити в Україну головорізів із Сирії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський висловив обурення щодо намірів російської федерації залучити у війну проти України сирійських найманців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу, посилаючись на відеозвернення Глави Української держави на 16-й день війни.

Зеленський констатував, що в Україні йде вітчизняна війна – війна з дуже упертим ворогом, якому начхати на тисячі смертей своїх солдатів. З ворогом, який збирає по всій росії резервістів та строковиків, щоб кинути їх у пекло війни, а також, який вигадав завозити сирійських найманців проти українських людей.

"Головорізів із Сирії. З країни, яку руйнували так само, як зараз окупанти знищують Маріуполь, Харків, Охтирку, Чернігів, Волноваху, Ізюм. Ось так російські війська ставляться до українців, ось так ставляться до Донбасу? Як вони говорили, до російськомовних людей... Як вони всі кричали про їхній "захист"... Ракети, авіабомби, артилерія... А тепер ще сирійські найманці, які взагалі не розрізняють, хто і якою мовою тут розмовляє, в яку церкву ходить і яку партію підтримував... Найманці, які просто їдуть вбивати на чужій – у всіх сенсах цього слова – на чужій землі", – наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, 11 березня міністр оборони росії сергій шойгу заявив, що нібито вже "більше 16 тисяч людей з країн Близького Сходу" хочуть поїхати на допомогу так званим "ДНР" та "ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-