Словосполучення «гуманітарна катастрофа» вже стало синонімом рф - Зеленський

Словосполучення «гуманітарна катастрофа» вже стало синонімом рф - Зеленський

Укрінформ
Словосполучення «гуманітарна катастрофа» вже стало синонімом російської федерації.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За минулу ніч і ранок окупанти провели, як вони кажуть, "демілітаризацію" водопроводу в Чернігові. Місто залишилося без води. Робимо все, щоб відновити водопостачання. Через постійні обстріли в частинах Сумської, Київської і Донецької областей немає електрики, тепла, газу і води. Це гуманітарна катастрофа. Гуманітарна катастрофа – два слова, які стали повноцінним синонімом інших двох слів - російської федерації», - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що вночі загарбники бомбардували також взуттєву фабрику, багатоквартирний будинок і дитячий садочок у Дніпрі. «За що? Як вони загрожували російській державі? Руйнували житлові будинки у селах Сумської області. Продовжили катувати маріупольців. Харківʼян. Обстріляли ракетами Луцьк та Івано-Франківськ...», - сказав Зеленський.

За його словами, якщо це продовжується, значить, санкційних пакетів проти Росії недостатньо.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-