Україна досягла стратегічного перелому у війні з рф – Зеленський

Україна досягла стратегічного перелому у війні з рф – Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що неможливо спрогнозувати, скільки днів ще доведеться звільняти Україну від російських загарбників, але стратегічного перелому у війні з російською федерацією вже досягнуто.

Про це він сказав під час відеозвернення на 16-й день війни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми боремося за нашу свободу вже шістнадцятий день. Це вчетверо довше, ніж ворог планував на своє вторгнення. Вчетверо довше. Проти армії, яку вважали однією з найсильніших у світі, яка сподівалася, що українці здадуться. Сподівалася, що хтось зустрічатиме з квітами російські прапори на українських вулицях… Неможливо сказати, скільки днів нам ще звільняти нашу українську землю. Але можливо сказати – ми це зробимо! Бо ми цього прагнемо, бо стратегічного перелому ми вже досягли. Ми вже йдемо до нашої мети, до нашої перемоги", – сказав глава Української держави.

Він наголосив, що українці – горді люди, які завжди захищають своє, свою землю і ніколи не віддадуть нападникам жодного клаптика рідної землі, жодного відсотка свободи.

Зеленський висловив розуміння людям, які на шістнадцятий день війни почали відчувати втому.

"Емоції грають з людьми погану гру. Це життя. Коли ми мобілізуємось, коли ми бачимо наші бойові перемоги і втрати ворога, ми очікуємо, що боротьба завершиться швидше. Що окупанти впадуть швидше. Але... Це життя. Це війна. Це боротьба", – додав Президент України.

Він підкреслив, що потрібно ще трохи часу, терпіння, мудрості, енергії, а також уміння виконувати свою роботу по максимуму, щоб спільними зусиллями дійти до перемоги.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-