Заяви пєскова підтверджують, що у рф процвітає нацизм – Ткаченко

Заяви пєскова підтверджують, що у рф процвітає нацизм – Ткаченко

Укрінформ
Заява прессекретаря кремля дмитра пєскова є черговим підтвердженням, що в росії процвітає нацизм.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

«Про те, що путін «денацифікує» насправді не українців, а росіян, я писав вище. А сьогодні з’явилося чергове підтвердження тому, що в рф процвітає нацизм. Геббельс росії – дмитро пєсков – заявив, цитую дослівно: «Настоящему русскому не стыдно, что он русский - а если ему стыдно, то он не русский и не с нами». З філологічної точки зору цю маячню можна скоротити до однієї тези: справжньому руському не соромно. Ніколи і ні за що», - написав Ткаченко.

За його словами, виходячи з історії людства, такі заяви можна оцінювати як націонал-соціалізм, адже нацизм – тоталітарна політична ідеологія, яка базується на тезі про цінність нації та її верховенстві в процесі утворення держави.

«Саме про росіян як «рятівників планети» розповідають російські пропагандистські канали. У той же час накачують глядачів ненавистю до інших країн. Це не орвелівські двохвилинки ненависті. Це продовжується 24 години на добу. А от заградотряди з кадирівців, які не дають збігти з поля бою деморалізованим росіянам – це вже інша історія – совєтська. Здається мені, фашистська росія зібрала в собі найгірше з історії людства. Залишились, мабуть, лише концтабори. Бо крематорії вже працюють», - зазначив міністр.

Він додав, що путін сам запустив «свій початок кінця», і лік його останніх днів – розпочато 24 лютого.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-