Російські загарбники змушують людей на тимчасово окупованій Луганщині «дякувати» путіну

Російські загарбники змушують людей на тимчасово окупованій Луганщині «дякувати» путіну

Укрінформ
Російські загарбники на тимчасово окупованій території Луганської області під погрозами примушують людей звертатись до путіна «з подякою за визволення», записують відповідні відео.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Луганська обласна військова адміністрація.

«Окупанти розповсюджують агітаційні листи та відео, де українці, нібито, підтримують режим путіна… Окупанти під погрозами примушують людей звертатись до путіна «з подякою за визволення», записують відповідні відео. Таке «вітання путіну» російські пропагандисти наразі знімають у Сватовому», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Сватовому, місті, яке вигнало окупантів вже двічі: у 2014 та тиждень тому, наразі знімальний майданчик облаштували біля сватівського військкомату. Ролі «сватівчан» виконують десятеро невідомих із триколорами-ганчірками.

У міськраді підкреслили, що окупаційна влада так званих «ДНР» і «ЛНР» за підтримки рф продовжує впровадження антидержавницької політики в бік України. І мета - маніпулятивна, загарбники хочуть створити мильну бульбашку, що Донбас, нібито, чекав «визволителів», які є справжніми вбивцями.

«Це маніпуляція! Не вірте фейкам - тільки перевірена інформація з офіційних джерел!», - наголошують у повідомленні.

Читайте також: Росія – країна фейків: українців закликали не поширювати дезінформацію

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-