На Луганщині через обстріл рф горів будинок для літніх, перебитий газовід

На Луганщині через обстріл рф горів будинок для літніх, перебитий газовід

Укрінформ
На Луганщині у Сєвєродонецьку через обстріли російського агресора вранці були поранені дві людини, у Рубіжному горів будинок для літніх людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«На ранок 11 березня Внаслідок обстрілів: м. Рубіжне - горів будинок для людей похилого віку та приватний по вул. Володимирська… м. Сєвєродонецьк: виявлено 1 пораненого р-н вул. Курчатова, п. Сиротино, гаражі та вул. Гоголя - 1 поранена», - написав очільник області.

Також він зазначив, що у місті Рубіжне ворожими обстрілами перебито газовід по вулиці Руденко. У Сєвєродонецьку зафіксовано горіння чотирьох квартир на різних вулицях, також горять автостоянка, гаражі, авто.

За словами Гайдая, у місті Кремінна від обстрілу запалав одноповерховий приватний будинок, у Лисичанську – загорання двох квартир та перебитий газовід на вулиці Жовтнева.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-